Show simple item record

dc.contributor.authorBitir Soylu, Betül
dc.contributor.authorErkan, Itir
dc.contributor.authorHülya Yükseloğlu, Emel
dc.date.accessioned2021-12-21T08:31:46Z
dc.date.available2021-12-21T08:31:46Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.issn2602-456X
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TkRVeE5URTJOZz09/searching-of-the-genetically-modified-organisms-and-their-products-status-and-evaluation-of-food-safety-and-regulations-in-turkey-in-terms-of-the-forensic-sciences
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31594/commagene.789682
dc.identifier.urihttp://dspace.yeniyuzyil.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12629/854
dc.description.abstractIncreased Genetically Modified (GM) plant production and the widespread trade and use of Genetically Modified Organisms (GMOs) in the food and animal feed markets are questioned about food safety by consumers. GMOs have been the subject of various cases i
dc.description.abstractGenetiği değiştirilmiş (GD) bitki üretim ve ekiminin artması, genetiği değiştirilmiş organizmaların (GDO) gıda ve yem pazarında yaygın ticareti ve kullanımı gıda güvenliği konusunda tüketiciler tarafından sorgulanmaktadır. GDO’lar halk sağlığı, çevre ve f
dc.language.isoEnglish
dc.titleSearching of the Genetically Modified Organisms and Their Products’ Status and Evaluation of Food Safety and Regulations in Turkey in terms of the Forensic Sciences
dc.title.alternativeGenetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Ürünlerinin Türkiye Piyasasındaki Durumuna Bir Bakış ve Gıda Güvenliği Düzenlenmelerinin Adli Bilimler Açısından Değerlendirilmesi
dc.relation.journalCommagene Journal of Biology
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage104
dc.identifier.endpage109
dc.identifier.volume4
dc.identifier.doi10.31594/commagene.789682
dc.relation.issue2
dc.relation.volume4


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record