dc.contributor.author | Bitir Soylu, Betül | |
dc.contributor.author | Erkan, Itir | |
dc.contributor.author | Hülya Yükseloğlu, Emel | |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T08:31:46Z | |
dc.date.available | 2021-12-21T08:31:46Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.issn | 2602-456X | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TkRVeE5URTJOZz09/searching-of-the-genetically-modified-organisms-and-their-products-status-and-evaluation-of-food-safety-and-regulations-in-turkey-in-terms-of-the-forensic-sciences | |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.31594/commagene.789682 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.yeniyuzyil.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12629/854 | |
dc.description.abstract | Increased Genetically Modified (GM) plant production and the widespread trade and use of Genetically Modified Organisms (GMOs) in the food and animal feed markets are questioned about food safety by consumers. GMOs have been the subject of various cases i | |
dc.description.abstract | Genetiği değiştirilmiş (GD) bitki üretim ve ekiminin artması, genetiği değiştirilmiş organizmaların (GDO) gıda ve yem pazarında yaygın ticareti ve kullanımı gıda güvenliği konusunda tüketiciler tarafından sorgulanmaktadır. GDO’lar halk sağlığı, çevre ve f | |
dc.language.iso | English | |
dc.title | Searching of the Genetically Modified Organisms and Their Products’ Status and Evaluation of Food Safety and Regulations in Turkey in terms of the Forensic Sciences | |
dc.title.alternative | Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Ürünlerinin Türkiye Piyasasındaki Durumuna Bir Bakış ve Gıda Güvenliği Düzenlenmelerinin Adli Bilimler Açısından Değerlendirilmesi | |
dc.relation.journal | Commagene Journal of Biology | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 104 | |
dc.identifier.endpage | 109 | |
dc.identifier.volume | 4 | |
dc.identifier.doi | 10.31594/commagene.789682 | |
dc.relation.issue | 2 | |
dc.relation.volume | 4 | |