Searching of the Genetically Modified Organisms and Their Products’ Status and Evaluation of Food Safety and Regulations in Turkey in terms of the Forensic Sciences
Tarih
2020Yazar
Bitir Soylu, Betül
Erkan, Itir
Hülya Yükseloğlu, Emel
Üst veri
Tüm öğe kaydını gösterÖzet
Increased Genetically Modified (GM) plant production and the widespread trade and use of Genetically Modified Organisms (GMOs) in the food and animal feed markets are questioned about food safety by consumers. GMOs have been the subject of various cases i Genetiği değiştirilmiş (GD) bitki üretim ve ekiminin artması, genetiği değiştirilmiş organizmaların (GDO) gıda ve yem pazarında yaygın ticareti ve kullanımı gıda güvenliği konusunda tüketiciler tarafından sorgulanmaktadır. GDO’lar halk sağlığı, çevre ve f
Bağlantı
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TkRVeE5URTJOZz09/searching-of-the-genetically-modified-organisms-and-their-products-status-and-evaluation-of-food-safety-and-regulations-in-turkey-in-terms-of-the-forensic-scienceshttps://doi.org/10.31594/commagene.789682
http://dspace.yeniyuzyil.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12629/854
Koleksiyonlar

DSpace@İYYU by Istanbul Yeni Yüzyil University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..