Show simple item record

dc.contributor.authorZengin Türkmen, Aslı
dc.contributor.authorNurten, Asiye
dc.date.accessioned2021-12-21T08:31:13Z
dc.date.available2021-12-21T08:31:13Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.issn2148-2373
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpZeU16TTNOdz09/investigation-of-ghrelin-levels-in-antimuscarinic-induced-convulsions-in-fasted-animals-after-food-intake
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.14235/bas.galenos.2019.3100
dc.identifier.urihttp://dspace.yeniyuzyil.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12629/630
dc.description.abstractObjective: Atropine reduces ghrelin secretion and ghrelin inhibits epileptic seizures. It is interesting that atropine treated fasting animals develop clonic convulsions soon after food intake. Present study was designed to investigate relationship betwee
dc.description.abstractAmaç: Atropin ghrelin salınımını azaltmakta, ghrelin ise epileptik nöbetleri baskılamaktadır. Aç hayvanlara atropin uygulanması ve ardından yem verilmesi ile klonik konvülsiyonlar oluştuğunu bildiğimizden bu bilgi dikkat çekicidir. Bu nedenle çalışmamızda
dc.language.isoEnglish
dc.titleInvestigation of Ghrelin Levels in Antimuscarinic Induced Convulsions in Fasted Animals After Food Intake
dc.title.alternativeAç Hayvanlara Antimuskarinik Uygulanması ve Yem Verilmesi ile Oluşan Konvulsiyonlarda Ghrelin Seviyelerinin Araştırılması
dc.relation.journalBezmiâlem Science
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage138
dc.identifier.endpage143
dc.identifier.volume8
dc.identifier.doi10.14235/bas.galenos.2019.3100
dc.relation.issue2
dc.relation.volume8


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record