• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları (WOS-Scopus-TR-Dizin-PubMed)
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları (WOS-Scopus-TR-Dizin-PubMed)
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

In vitro and In vivo biological activities and phenolic characterization of Thymus praecox subsp. skorpilii var. skorpilii

Thumbnail
Göster/Aç
In vitro and In vivo biological activities and phenolic characterization.pdf (1.173Mb)
Tarih
2019
Yazar
Taşkın, T.
Çam, M.E.
Taşkın, D.
Rayaman, E.
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Thymus species are used as food and spices in several Mediterranean and other countries as well as for medical purposes on account of their biological properties. The extraction procedures and solvents are an important step in processing bioactive constit
Bağlantı
https://doi.org/10.1007/s11694-018-9967-1
http://dspace.yeniyuzyil.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12629/1251
Koleksiyonlar
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu





Creative Commons License
DSpace@İYYU by Istanbul Yeni Yüzyil University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 




| Yönerge | Rehber | İletişim |

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreBy TypeBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreBy Type

Hesabım

GirişKayıt

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV